“Merrni një sapun dhe lahuni”, Rozana  thumbon femrat me parfume qindra euroshe

Rozana Radi ka bërë një status mjaft thumbues në rrjetet sociale ku ironizon femrat të cilat mburren për parfumet e shtrenjta por nuk kujdesen për higjienën e tyre. Në një foto të publikuar në Instagram, Rozi shkruan se nuk duhet vetëm parfumi qindra eurosh por edhe sapuni përpara tij.

Status i bërë nga Rozana

“Vëmendje edhe njëherë! Mund të përdorni parfum që kushton 100, 200, apo edhe 300 euro, por nëse nuk përdorni atë sapunin që ushton 100 lekë, përpara tij, rezultati do ët vazhdjë të jetë shumë negative,”– shkruan këngëtarja dhe moderatorja. Duket sikur Rozi i drejtohet dikujt, por këtë informacion ka preferuar ta mbajë për vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *