Nëna hedh pelenën në det, autoritetet mbyllin gjithë plazhin (video)

Një video virale ka bërë që autoritetet të marrin masa ekstreme e të mbyllin një plazh të tërë në Ishujt Filipines. Dikush filmoi një turiste të huaj që pasi i kishte hequr pelenat fëmijës, shkoi te bregu dhe u përpoq ta mbulojë mbeturinën me rërë të lagur.

Videoja u bë virale dhe Ministritë e Turizmit dhe të Mjedisit në Ishujt Filipnes u angazhuan menjëherë, duke izoluar të gjithë plazhin dhe duke vënë personelin në kërkim të pelenës së ndotur. Megjithatë, këto masa u dukën pak të tepruara edhe për vetë plazhistët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *