Olsi Bylyku qenka identik me aktorin e famshëm dhe askush nuk e kishte vënë re.

Aktori shqiptar i humorit është një nga personazhet e dashura për publikun shqiptar. Olsi Bylyku ka bërë një postim në rrjetet sociale ku ka zbuluar sozinë e tij. Dhe bëhe fjalë për komedianin e famshëm meksikan Eugenio Derbez.

Olsi duket thuajse identik i tij në ngjashmërinë e madhe në tipare si dhe mënyrën e të qeshurit. Ju kishte shkur mendja më parë se ata ishin kaq të ngjashëm…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *