Gruaja në Elbasan i çudit të gjithë del çdo natë nga shtëpia në orën 4:30 të mëngjesit dhe …

Ndodh që të vidhen edhe lule, po po në Shqipëri çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë.

Megjithatë në raste të tilla nuk është d ëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit, sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vjedhin.

Shkruan një qytetar nga Elbasani, pranë zonës së qendrës spitaIore të qytetit, ku një zonjë e Iodhura nuk u ka lënë lule pa u marrë prej disa netësh në një orar fiks, në orën 4:30 të mëngjesit. “Përshëndetje!

U bë nata e katërt sonte që kjo pIaka del kastile nga shtëpia dhe na i v jedh lulet fiks në orën 4:30

Është edhe grua e vjetër në moshë dhe më vjen keq ta de noncoj në poIici”, përfundoi qytetari.

Ndoshta zonja në fjalë vuan nga ndonjë sëmundje apo ku i dihet, gjithsesi nuk është një veprim i hijshëm.

Me gjasë po të kishte pensionin mbi 250 mijë lekë të vjetra, do i blinte vetë lulet pa qenë nevoja me i marr qyl në të tillë formë.