“Mbylle gojën kur flas unë”, ‘përplasen’ keq në studio Artan Hoxha me zëdhënësin e fushatës së Belerit: O zotëri me kë po flet se të…

Gazetari Artan Hoxha është përfshirë në një debat me zëdhënësin e fushatës së Belerit.

Artan Hoxha: Po të mos ishte ky Ramë, ai Fredi Beleri nuk do kandidonte për 100 vjet aty. Mbylle gojën kur flas unë, ai ka djeg flamurin e republikës së Shqipërisë. Mbylle gojën

Skerdjan Dhuli: O zotëri me kë po flet? Të kam duruar deri në fund.

Skerdjan Dhuli: Unë nuk trembem nga ty

Artan Hoxha: E di që nuk trembesh, mbylle gojën, ua kam mbyllur Sali Berishës dhe Edi Ramën, e jo më ty

Skerdjan Dhuli: I kam duart e pastra

Artan Hoxha: Nëse i ke të pastra, mos i bëj pis. Më fole qëpar, nuk të ndërpreva