Fatkeqësia nga zjarret në Greqi, zjarrfikësja shihet e ulur në pyll duke qarë

Greqia prej ditësh po përballet me situatën kaotike që kanë shkaktuar zjarret. Në një kohë ku shteti fqinj po përballet me fatkeqësi, një foto trishtuese po bën xhiron e rrjetit. Në fotografinë e realizuar nga Đanis Joanidis shihet një zjarrfikëse që prej ditësh merr pjesë në shuarjen e zjarreve shkatërruese në Greqi.

E reja me uniformen e zjarrfikësit, është ulur në pyll dhe qan, gjë që tregon dramën që po përjetohet në Greqi. Fotoja është postuar në faqen “Parashikimi i motit në Greqi”, së bashku me mesazhe inkurajuese për të gjithë zjarrfikësit, banorët, turistët që po përballen me këtë fatkeqësi.