Çfarë po ndodh? Ministrja Ibrahimaj e mohon: Nuk jam shkarkuar dhe as kam dhënë dorëheqje, thashetheme vere!

“Nuk më kanë shkarkuar, s’kam dhënë dorëheqje!”. Kështu e mohoi lajmin ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj. Në një deklaratë për mediat, Ibrahimaj tha se ky lajm ishte thashetheme.

“Nuk jam shkarkuar, s’kam dhënë dorëheqje, është koha e thashethemeve të verës. Nuk jam shkarkuar.”, tha ajo.