Gjëegjëza e psikopatit’: A guxoni të zgjidhni gjëegjëzën që do të zbulojë shumë për karakterin tuaj?

Dhe tani kemi ardhur te famëkeqja “Gjëgjëza e psikopatit”, e cila, sipas ekspertëve, do të zbulojë shumë për karakterin tuaj dhe atë që jeni në gjendje (mos) të bëni.

Dhe për të qenë më të qartë, i referohemi një testi psikologjik, i cili – siç theksojmë sërish, e thonë ekspertët, jo ne – është më i lehtë për “psikopatët” apo ata që janë afër një gjendje psikopatike, siç është narcisizmi.

A jeni gati?

Le ta shohim së bashku enigmën që ju sjell noa.al:

“Një vajzë është në funeralin e nënës së saj dhe takon një burrë që nuk e njihte.

Ajo mendon se ky mashkull është i mrekullueshëm dhe pasi e takoi, e kupton se ai është mashkulli i ëndrrave të saj dhe kështu bie në dashuri me të.

Pak ditë më vonë, vajza vrau motrën e saj.

Cili është motivi i vrasjes së motrës së saj