Degradon situata gjatë publicitetit, Meritoni kërcënon Julin: S’do më interesojë që jemi në Big Brother…

Debati mes Jul Dedës dhe Meriton Mjekiqit ka degraduar deri në kërcënime pas mbarimit të pjesës së parë të Prime.

Meritoni i është drejtuar Julit duke i thënë se nëse ai vazhdon ta nënçmoj atij nuk do ti interesojë nëse jemi në Big Brother.

Debati ka vijuar me tone të larta teksa i kanë kujtuar njëri-tjetrit të gjitha ofendimet e thëna gjatë Big Brother.

Juli i është drejtuar Meritonit duke i thënë se nuk ja ka frikën teksa e ka pyetur pse i afrohet duke i ka kërkuar të qetësohet dhe mos të dal nga vetja pasi kjo është një lojë nervash.